Încă mai stai la coadă să plătești facturile ?

BPay este o metodă rapidă, sigură și simplă. Acum poți achita serviciile comunale de la domiciliu sau serviciu, din calculator, tabletă sau telefon, ai nevoie doar de internet.

Achiți doar în cîțiva pași simpli:

  1. Alegi furnizorul
  2. Întroduci datele aferente facturii
  3. Confirmi datele întroduse și plătești on-lineCrează GRATUIT un cont BPay și beneficiază de funcționalitățile adiționale: Extras din cont, Alimentare/Extragere WebMoney, transfer între conturi și multe altele...


WebMoney

Suplinirea/retragere/schimb

Alimentare, retragere, transfer între conturi pentru orice portmoneu electronic: BPay, Webmoney, Yandex Money, Payeer, etc. Primiți numerar în oficiile BPay din Chișinău, Bălți, Comrat sau în orice oficiu Poșta Moldovei.

WebMoney

Ce reprezintă BPay ?

Sistemul de plată bpay.md este un instrument comod și convenabil de a efectua și primi plăți prin intermediul internetului.

Sistemul de plăți BPay își desfășoară activitatea în conformitate cu Legislația în vigoare a Republicii Moldova "Cu privire la Servicii de plată și monedă electronică" № 114 de la 18.05.2012 și activînd în baza licenței Băncii Naționale a Republicii Moldova.

BNM LogoNumărul licenței: BNM 000580

Află mai multe detalii despre BPay pe pagina dedicată.


WebMoney

Extrage și alimentează contul BPay fară griji!

Suplinirea și Extragerea banilor din contul BPay la cele mai avantajoase condiții. Poți alimenta contul cu card bancar, cash la terminale de plata, oficiu, WebMoney, Yandex Money, etc.

0% Comision pentru suplinirea contului BPay

Doar 0.9% Comision pentru extragerea de pe contul BPay

Află mai multe detalii despre modalitățile și condițiile Extragerii/Suplinirei a contului BPay pe pagina dedicată.