Payments

Acum să accepți plățile e simplu!

Doriți ca clienții Dvs. să achite bunurile/serviciile pe pagina magazinului electronic ? BPay vă oferă soluții simple, sigure și comode.

Nu impuneți clienții Dvs. să meargă la birou sau la bancă pentru a face achitarea produsului sau serviciului dorit, oferiți-le posibilitatea să achite confortabil direct de pe site-ul Dvs., prin cele mai populare și comode metode de plată.

Măriți vânzările cu ajutorul sistemului de plăți online BPay.md.


WebMoney

Plăți către utilizatori

Platforma Dvs. prevede remunerarea utilizatorilor ? Sau poate aveți un sistem de loialitate care necesită transferul banilor către client ? BPay vine cu soluții unice pentru piața Republicii Moldova. Acum puteți transfera banii direct în conturile BPay în regim online.Află mai multe detalii despre modalitățile și condițiile serviciului pe pagina dedicată sau contactînd un reprezentat BPay.


Instalarea terminalului de plată

În cazul în care sunteți proprietarul unui punct comercial, fie un mic magazin alimentar, sau a unui market cu un flux mare de clienți zilnic, sau pur și simplu știți un loc unde ați dori sau ar fi bine de instalat un terminal de plată, vă rugăm să luați legătura cu un reprezentant BPay pentru a discuta detaliile instalării terminalului.Află mai multe detalii despre modalitățile și condițiile serviciului pe pagina dedicată sau contactînd un reprezentat BPay.


Ce reprezintă BPay ?

Sistemul de plată bpay.md este un instrument comod și convenabil de a efectua și primi plăți prin intermediul internetului.

Sistemul de plăți BPay își desfășoară activitatea în conformitate cu Legislația în vigoare a Republicii Moldova "Cu privire la Servicii de plată și monedă electronică" № 114 de la 18.05.2012 și activînd în baza licenței Băncii Naționale a Republicii Moldova.

Licența BNM, numărul: A MMI 000472